Gebr. Stegeman: Uw verhuizing, Onze expertise!

Gebr. Stegeman: Uw verhuizing, onze expertise!

Verticaal logistiek

Bouwlogistiek

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw bouwlogistiek, dan kunt u rekenen op de Gebr. Stegeman. Met onze verticale transportdiensten kunnen wij u helpen bij het transport van bouwmaterialen en het afvoeren van bouwafval!

Keuken transport

Het transport van keukens kan een uitdagende klus zijn, maar niet voor ons! Onze liften reiken tot de tiende verdieping en onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat uw keuken veilig wordt vervoerd.

Meubel transport

Wij richten ons voornamelijk op het Last mile verticaal meubeltransport Dit houdt in dat wij uw goederen uitleveren in combinatie met een verhuislift, gesloten trailer 25M3 en twee bezorgers. U kunt ons inzetten vanaf de eerste tot de tiende verdieping. Daarnaast behoren opslag en montage service ook tot de mogelijkheden.

Logistieke ondersteuning

Wij beschikken over een eigen beveiligde opslagruimte en verzorgen ook op- en overslag. Of u nu particulier of zakelijk bent, wij bieden logistieke ondersteuning die aansluit bij uw behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en tarieven.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Waarom zou u kiezen voor King Kong Movers?

Wij zijn kordaat in onze prijzen, krachtig in onze doelen, en karakteristiek door het vasthouden aan onze normen en waarden. King Kong Movers | Gebr. Stegeman onderscheidt zich van anderen door ons doel: verantwoord vooruit.

Ook verantwoord vooruit verhuizen?

Gebr. Stegeman, opgericht door Arthur en Nathan, combineert 10+ jaar ervaring in Amsterdamse verhuizingen en verticaal transport met een rijke familiehistorie.