Gebr. Stegeman: Uw verhuizing, Onze expertise!

Gebr. Stegeman: Uw verhuizing, onze expertise!

Tarieven verhuizen

Hoeveel kost het om te verhuizen?

Vaak krijgen wij de vraag wat een gemiddelde verhuizing kost. Deze vraag is niet altijd even makkelijk te beantwoorden, omdat verhuizen maatwerk betreft. 

Verhuizers: € 50,00 excl. BTW per uur

De verhuizers zijn veelzijdig inzetbaar. Het verhuisteam wordt altijd aangestuurd door een voorman verhuizer. De voorman en de verhuizers zijn gediplomeerde/gecertifieerde verhuizers, die meerdere jaren in het verhuis vak zitten.

Tarieven per uur:

  • Doordeweeks: € 50,00
  • Zaterdag: € 75,00

Verhuiswagen 45M3: € 45,00 excl. BTW per uur

De verhuiswagens van Gebr. Stegeman bieden een ruime laadcapaciteit. Deze voertuigen zijn volledig uitgerust met alle essentiële verhuismaterialen om uw bezittingen met de grootste zorg en zonder schade te vervoeren. Dit omvat praktische hulpmiddelen zoals hondjes, rolkarren, beschermende verhuisdekens en spanbanden, waarmee we de kwaliteit en efficiëntie van uw verhuiservaring garanderen.

Verhuisliften met verhuizer: € 105,00 excl. BTW per uur

Onze verhuisliften hebben een bereik van 30 meter en kunnen tot de 10e verdieping reiken. Wanneer u onze verhuisliftservice gebruikt, is standaard een verhuislift inbegrepen, samen met een professionele verhuizer. 

Tarieven per uur:

  • Doordeweeks: € 105,00
  • Zaterdag: € 125,00
  • Zo- en feestdagen: € 150,00

Kilometer/brandstofvergoeding

Voor onze verhuiswagens rekenen we een kilometervergoeding van € 0,90 voor elke kilometer die we rijden. Als u onze verhuislift gebruikt buiten onze regio, brengen we een brandstofvergoeding in rekening van € 0,25 per kilometer.

Voorrijtijd

Voorrijtijd verhuizen:

Binnen onze regio wordt maximaal 30 minuten in rekening gebracht voor zowel de heen als de terugreis. Voor diensten buiten deze gebieden factureren we de daadwerkelijke tijd die nodig is voor de heen- en terugreis naar onze basis op de Mr. Jac. Takkade 3 in Aalsmeer.

Regio verhuizen: 

Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Diemen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel en Uithoorn

Binnen onze regio wordt maximaal 30 minuten in rekening gebracht voor zowel de heen als de terugreis. Voor diensten buiten deze gebieden factureren we de daadwerkelijke tijd die nodig is voor de heen- en terugreis naar onze basis op de Mr. Jac. Takkade 3 in Aalsmeer.

Voorrijtijd verhuislift service:

Binnen onze regio wordt maximaal 15 minuten in rekening gebracht voor zowel de heen als de terugreis. Voor diensten buiten deze gebieden factureren we de daadwerkelijke tijd die nodig is voor de heen- en terugreis naar onze basis op de Mr. Jac. Takkade 3 in Aalsmeer.

Regio verhuislift service

Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Diemen, Den Haag, Haarlem, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel, Rotterdam, Uithoorn en Utrecht.

 

Toeslagen

Gaat u verhuizen op zaterdag, of wilt u ons inhuren buiten de normale werktijden? Dat kan! Maar, volgens de wet moeten we onze verhuizers extra betalen voor deze uren. Dit staat in de CAO voor het beroepsgoederenvervoer.

  • Overwerk/onregelmatigheid: 30%
  • Zaterdag: 50%
  • Zon- en feestdagen: 100%

Waarom zou u kiezen voor de Gebr. Stegeman?

Wij zijn kordaat in onze prijzen, krachtig in onze doelen, en karakteristiek door het vasthouden aan onze normen en waarden. King Kong Movers | Gebr. Stegeman onderscheidt zich van anderen door ons doel: verantwoord vooruit.

Ook verantwoord vooruit verhuizen?

Gebr. Stegeman, opgericht door Arthur en Nathan, combineert 10+ jaar ervaring in Amsterdamse verhuizingen en verticaal transport met een rijke familiehistorie.