Gebr. Stegeman: Uw verhuizing, Onze expertise!

Gebr. Stegeman: Uw verhuizing, onze expertise!

Over ons

King Kong Movers is een familiebedrijf gespecialiseerd in verticaal- en horizontaal transport gevestigd in de regio Amsterdam. Onze kernactiviteit is het verhuren van onze bemande verhuisliften, op aanvraag verzorgen wij ook volledige verhuizingen. Dankzij ons netwerk is onze verhuisliftservice ook beschikbaar buiten de randstad. Onze dienstverlening is gebaseerd op het principe van gemak en ontzorging voor alle belanghebbenden. Hierbij houden wij vast aan onze normen en waarden, en ons voornaamste doel en slogan: “verantwoord vooruit”.

Momenteel zijn we actief bezig met het behalen van certificeringen zoals ISO 9001, 14001 & 45001 en het aanmelden bij de brancheorganisatie voor Erkende Verhuizers. Het streven is om deze processen indien mogelijk in 2024 af te ronden. Het hoofddoel is en blijft om King Kong Movers op een verantwoorde wijze te ontwikkelen en te verbeteren.

King Kong Movers is zich bewust van de impact van onze dienstverlening op het milieu. Daarom werken wij samen met Regreener om bomen te planten zodat wij onze CO2 uitstoot neutraliseren. Daarnaast zijn wij in 2024 begonnen met het sponsoren van Artis, om zo ons steentje bij te dragen aan onder andere natuurbehoud.

Als u nog verdere vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer 085 0600 848 of via e-mail op info@kingkongmovers.nl.

Wij wensen u alvast een prettige dag en hopelijk tot binnenkort!