Gebr. Stegeman: Uw verhuizing, Onze expertise!

Gebr. Stegeman: Uw verhuizing, onze expertise!

Gebr.Stegeman

Gebr. Stegeman sinds 1922.

De merknaam Gebr. Stegeman werd in 1922 geïntroduceerd toen mijn overgrootvader, Johannes Stegeman, samen met zijn broer Gerrit Jan Stegeman een transport- en expeditiebedrijf startte in Ommen. Het bedrijf specialiseerde zich in het vervoeren van bouwmaterialen, vee en aardappelen, en bood daarnaast personenvervoer aan tussen Ommen en Zwolle.

1963

Mijn grootvader, eveneens Johannes Stegeman genoemd, nam later de leiding over en breidde de onderneming uit met een drankenhandel die zich richtte op de lokale horeca. Na het onverwachte overlijden van mijn grootvader in 1963, werd het transport- en expeditieonderdeel verkocht en onder een andere naam voortgezet.

2015

In 2015 ben ik, Arthur Stegeman, gestart met een eigen transportonderneming onder de naam Heren van Amsterdam. Naarmate het bedrijf groeide, hebben we onze diensten uitgebreid met verhuisliften en volledige verhuizingen. Onlangs hebben we de naam veranderd naar King Kong Movers | Gebr. Stegeman, waarmee we de familienaam Gebr. Stegeman opnieuw in gebruik nemen. Samen met mijn broer Nathan gaan wij verder met leveren van diensten en producten.

Waarom Gebr. Stegeman inschakelen

Onze service is Kordaat, Krachtig en toont Karakter. Deze drie kernwaarden staan voor eerlijke service, overzichtelijke prijs, zonder kleine lettertjes.  

Ook verantwoord vooruit verhuizen?

Gebr. Stegeman, opgericht door Arthur en Nathan, combineert 10+ jaar ervaring in Amsterdamse verhuizingen en verticaal transport met een rijke familiehistorie.